Dátum szerint böngészhet az archívumban.

2013. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

2013 szeptember

Már Regös Bendegúz is ismerte…

Piócák

Az ősi gyógyítások egyik sokak által ismert módja a piócákkal történő gyógyítás. Az egyik legrégebbi és legtovább fennmaradt alternatív gyógymódról van szó, amelynek gyökere több ezer évig nyúlik vissza. Utalásokat találhatunk rá az egyiptomi II. Ramszesz és a görög Hipokratész kapcsán is, de a magyar nép gyógyítói között is hagyománya volt a piócával történő orvoslásnak. […]

Szerver kisokos

Szerver kisokos

Az angol server szóból eredő kifejezést magyarban szervernek vagy kiszolgálónak mondjuk. Ez az informatikai kifejezés egy olyan nagy teljesítményű számítógépet vagy szoftvert jelöl, amely képes más számítógépeken lévő adatok felhasználását vagy szolgáltatásokat tesz elérhetővé.

Mobil tévézés vagy hagyományos tévézés?

Tv nézés a mobilon?

Kétségtelen, hogy a mobileszközök világát éljük, sokan már nem is nagyon élnek az asztali szerkezetekkel. Mobilon tévézni és filmet nézni nem rossz dolog, de azért valljuk be, hiába a „tepsifon” vagy egy táblagép, semmilyen hordozható holmi nem pótolja azt az élményt, amikor az ember a kanapéra kucorodva, kezében popcornnal és a távkapcsolóval áll neki filmet nézni.

Egyre bulvárosabbak a szórakoztató műsorok

X-faktor mentorok 2013-ban (RTL Klub)

A kereskedelmi csatornák (főként azok) egyre elkeseredettebb harcot vívnak a nézőkért. Hol saját gyártású műsorral, hol lincenszet megvásárolttal próbálják lenyűgözni a közönséget. Az egyre elbulvárosodó műsor azonban nem mindenkinek tetszik, és sokan már el is kattintanak, ha ilyen jellegű műsort látnak.

Közlekedési jótanácsok

Hitel segítségével könnyebb autóhoz jutni (Fotó: www.fksz.hu)

Egyre többször hívják fel a figyelmünket különböző kampányokkal és reklámokkal az egészséges életmódra. Sokat tehetünk a környezetünkért, ha nem feltétlenül ülünk autóba, hanem kipróbálunk egyéb lehetőségeket. Ám néha elengedhetetlen az autó: mérlegeljünk mindig, hogy milyen helyzetben mire van szükségünk.